Dommer

Håndbolddommer udstyr

Er du håndbolddommer og på udkig efter din næste dommerfløjte, som f.eks. fox 40, eller måske på udkig efter dit næste dommertøj, så kan du finde alt det I denne kategori.

Der er desværre ingen produkter i denne kategori

Håndbolddommer udstyr

Er du håndbolddommer og på udkig efter din næste dommerfløjte, som f.eks. fox 40, eller måske på udkig efter dit næste dommertøj, så kan du finde alt det I denne kategori.

Der er strenge krav til både sportstøj og fløjter når man som dommer skal på banen. Tøjet skal være godt og det er vigtigt med en god dommert-shirt man kan bevæge sig i, samt dommershorts, ligeledes skal ens dommerfløjte, kunne fløjte højt og tydeligt, uden man er bange for at kuglen sidder fast i fløjten.

Vi har selvfølgelig lavet en portal der er kun til jer dommere på dommer.bestsport.dk hvor vi i samarbejde med Kempa har lavet nogle VANVITTIGE tilbud, så i sparer 30-35% på udvalgte pakker.

Pakkerne inkluderer selvfølgelig både strandhåndbold, indendørs, tasker, sko og alt hvad hjertet begærer af dommertøj.

 

Fox 40 Dommerfløjte

På bestsport.dk er vi leverandører af FOX 40 fløjter. Vi sælger selvfølgelig kun det bedste, og vi har lyttet til dommerne! Derfor er FOX 40 Classic, og FOX 40 CMG at finde på vores side, i flere farver så det kan matche dommertøjet.

Fox 40 er selvfølgelig den ledende fløjte på markedet der med sine 115 dB der kan høres over 1,5km væk, er du sikker på at du kan fløjte en hal op, og ingen spillere er i tvivl når du puster i dommerfløjten.

 

Salming Dommertøj

Vi har lavet en kategori kun til dommere, og sammen med Kempa og Salming levere vi det fedeste dommertøj på markedet. Salming som er kendt fra EHF Champions Leage, EHF Cup og EM er noget af det hotteste på markedet. Salming laver dommer poloer, som i sine fede farver sørger for at du næsten med garanti ikke kommer til at komme i konflikt med spillertrøjerne. Samtidigt er det lavet af et lækkert materiale, der gør det rart at bevæge sig i. Salming har også modsat deres konkurrenter lavet en kvindelig dommershorts med baglomme, så dem der er trætte af herreshorts kan bruge disse.

 

Kempa Dommertøj

Kempa stormer frem på dommermarkedet. De har lavet spillertøj til så mange landshold, at de ved VM i 2019 (Herrer) var det mest brugte brand hos spillerne. Denne teknologi og erfaring har de ført over på deres dommersortiment og levere tøj til bl.a. Bundesligaen. Kempa dommertøjet er topkvalitet t-shirts og shorts, samt flotte designs på deres overdele, træningsdragter og sko. Altså hele pakken at finde hos Kempa.

 

Strandhåndbold Dommertøj

Strandhåndbold, Beach håndbold, Beach Handball, Sandhåndbold. Ja kært barn har mange navne. Vi har selvfølgelig lavet en fed dommerpakke til strandhåndbolddommerne, så de kan indtage stranden på behørig vis! Kun det bedste er godt nok, og vi har fundet noget tøj så i kan se skarpe ud på stranden, mens der fløjtes.